connect

story

creation

Nature is the new beauty.

It has been said that Nature is the greatest designer of all time. Priding itself in enhancing one's natural beauty, organic design elements have been meticulously selected to bring out the best of this Korean aesthetic clinic.  

To further articulate the brand's beliefs, nature-inspired design elements can be found throughout the clinic. Floors are adorned with elegantly-designed carpets which resemble pebbled grounds of a tasteful garden. Upon entering the clinic, an artificial grass wall will greet the consumers. Placed right behind the clinic’s name and logo, it will not only attract the attention of consumers, but also adds a splash of colour to the otherwise muted, and earthy tones of this clinic. The usage of yellow against green creates contrast and exudes warmth and friendliness, which assures and comforts the consumers, giving them confidence in this brand.

Far from just being a practical object, large and wide mirrors were utilized to physically transform the area. This creates the illusion of a larger space and amplifies the tenderness of the concealed lighting within the clinic. Marble furniture with gold trimmings was also carefully selected and thoughtfully placed in the main common area, creating a sense of opulence to this understated space.

Like how Nature would awe us with its vast contents, the bespoke design, and the carefully curated clinic is bound to create a one of a kind experience for its consumers.

residential

hospitality

|

|

commercial

x

effortless

classy

Lee Na Young

01

02

03

04

05

06

07

07

07

07

07

08

09

10

11

01 SHOPFRONT

02 CONSULTATION

03 LOGO WALL

04 RECEPTION

05 BACK OFFICE

06 CONSULTATION

07 FACE SPA

08 RESTROOM

09 WAITING LOUNGE

10 STORE

11 PANTRY

greenery

x

© 2020 ROOOT Studio