connect

story

creation

in all things of Nature, there is something of the marvelous. – Aristotle

It is a well-known fact that there is never a lack of beauty within Nature, and aesthetic school Lee Na Young fully embraces that. Priding themselves on their au-natural treatments, organic shapes and nature-inspired design elements were conscientiously selected to bring out the best of this brand.

Upon entering, a tall grass wall stands in its full natural glory at the entrance, warmly greeting and prompting one to instantly realise the connection between nature and the school. A floor-to-ceiling mirror stands across, reflecting space, light and the beauty of the feature wall

.Pockets of greenery were planted around, breathing life and adding pops of colours to the otherwise minimalistically designed space. Delicate cove lightings light up the entire area from the entrance to the various rooms, channeling warmth and comfort from the moment one steps into the school.

A visual feast, the perfect combination of colours such as the yellow plush armchairs and gold-framed mirrors not only complements the green surroundings, but also reflects the opulence of Lee Na Young.

While nature is the root of its practices, modern man-made structures were also used to symbolize the harmony of having both nature and technology at hand, resulting in an aesthetic powerhouse which delivers results.

Just a hint of our Mother Nature and her wonders, this carefully crafted space brings Lee Na Young to live, further asserting itself both as a school and a brand.

residential

hospitality

|

|

commercial

existing structure

materials

01

02

04

07

08

05

09

10

LNY

© 2019 ROOOT Studio

03

06

01 ENTRANCE

02 FOYER

03 CONSULTANCY AREA

04 SALON

05 FACIAL PRACTICAL

06 FACIAL THEORY

07 OFFICE

08 PRODUCT DISPLAY

09 HAIR WASH

10 PANTRY